Ieškome virėjo

Ieškome virėjo (-os)

„Maisto bankas” – tai labdaros ir paramos fondas, renkantis paramą maistu ir dalinantis ją nepasiturinčiais žmonėmis besirūpinančioms organizacijoms.

Mūsų misija – bendradarbiaujant su maisto gamintojais ir prekybininkais siekti, kad tinkamas vartoti maistas nebūtų išmetamas, bet pasiektų nepritekliuje gyvenančiųjų stalą.

Darbo aprašymas:

  • Vadovavimas visam maisto produktų perdirbimo procesui. Perdirbamų produktų apimtis nėra didelė iki 200 kg per dieną.
  • Vadovavimas keleto žmonių komandai virtuvėje
  • Technologinių kortelių ruošimas – kuriant receptus vaisių ir daržovių perdirbimui į uogienes, džemus, troškinius, salotas ir kt.
  • Tinkamumo vartoti termino produktams nustatymas, etikečių ruošimas
  • Tvarkos, paremtos GHP taisyklėmis palaikymas

 

Reikalavimai:

  • Patirtis virtuvėje
  • Nedidelę patirtį virtuvėje atsveria meilė gaminimui ir kūrybiškumas.

 

Naudingi įgūdžiai:

  • Kūrybingumas
  • Organizaciniai gebėjimai
  • Patirtis vadovaujant komandai

 

Mes siūlome:

  • Prasmingą darbą padedant skurdžiai gyvenantiems žmonėms ir gelbėjant tinkamą vartoti maistą nuo sunaikinimo
  • Stabilų darbo grafiką darbo dienomis
  • Įdomų, dinamišką darbą
  • Kvalifikacijos kėlimo galimybes

 

Papildoma informacija

  • Labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas” Vilniuje esančiame padalinyje pradeda naują veiklą – atliekamų vaisių, daržovių ir kitų maisto produktų perdirbimą juos termiškai apdorojant. Prekybininkai, ūkininkai, importuotojai „Maisto bankui” perduoda didelius kiekius vaisių ir daržovių, kurių dalis būna praradusi prekinę išvaizdą, ar dėl kitų priežasčių yra nepaklausūs. Juos siekiame perdirbti į daržovių troškinius, salotas, uogienes, džemus, kepinius ar kt. ir išdalinti skurdžiai gyvenantiems žmonėms, ar jais besirūpinančioms organizacijoms. Perdirbimui skirtų žaliavų asortimentas ir kiekis kasdien skirtingas, todėl reikalingas kasdienis kūrybiškumas nusprendžiant kokius geriausias produktus galima pagaminti. Tikimės rasti tokį virtuvės vadovą, kuris norės kasdien spręsti šias kūrybines užduotis, prisiims atsakomybę už produktų kokybę vadovaudamas 2-6 žmonių komandai, įkvėps ją improvizacijai ir kasdieną baigs tvarkingoje ir švarioje virtuvėje.

Pradžia (data):  Ilgai nedelsiant

Susidomėjusius kviečiame skambinti tel. 8653 67224 arba siųsti savo gyvenimo aprašymą el. paštu asta.kalvaitiene@maistobankas.lt